Proektirovanie sistem podgotovki sportsmenov (komandy) v igrovych vidach sporta - Sacharova, M. V. (Teorija i Praktika fiziceskoj Kul'tury, 2004)
Theoretishe Abhandlung zur Projektierung und Planung von Training.