Masterplan Talentontwikkeling 2006-2010 - Talent Centraal (2005)
Masterplan 2006-2010 des Niederländischen Sportbundes zur Entwicklung eines Systems der Talenterkennung und -förderung-. 1 Inleiding 5 2 Uitdagingen in talentontwikkeling 6 3 Ruimte voor verbetering 8 4 Aanpak en activiteiten 10 Versterking meerjaren opleidingsprogramma`s onder regie bond 4.1 Meerjaren opleidingsplannen en -programma`s 10 4.2 Certificering opleidingprogramma`s 10 4.3 Talentcoaches 12 4.4 High Potential-status 13 4.5 Sportfonds Leo van der Kar 13 Versterking Infrastructuur 4.6 Centra voor Topsport en Onderwijs 14 en Nationale TrainingsCentra 4.7 Regionale talentontwikkeling 16