Udvikling- og testning af Det Danske Talentudviklingsmiljø-Spørgeskema (DTS) - et redskab til at måle kvalitet og karakteristika af lokale talentmiljøer. - Wester, C. T.; Küttel, A.; Mathorne, O.; Henriksen, K. (Scandinavian Journal of Sport and Exercise Psychology, 2021)
Introduktion: Der er efterspørgsel efter et håndgribeligt forskningsbaseret redskab til at guide forskere og praktikere i arbejdet med kompleksiteten i hele talentmiljøet. Formålet med dette studie er derfor at udvikle og teste et atlet-rapporteret redskab til at måle kendetegn og kvalitet af talentudviklingsmiljøer fra et holistisk-økologisk perspektiv.